Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 55 97
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 35€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή / Παράδοση

Το Novopharmacy.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες φεύγουν από το κατάστημα μας την ίδια ημέρα και παραδίδονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα και σε 3-5 εργάσιμες μέρες στην Κύπρο (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες, αργίες, κακές καιρικές συνθήκες, περιορισμοί λόγω κυβερνητικών μέτρων κλπ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος μεταφορικών για δέματα έως και 3Kg κυμαίνεται σε :

2.30€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€ για αποστολή στην Ελλάδα για παραγγελίες έως 3kg.

Για δέματα άνω των 3Kg προκύπτει κιλομετρικό υπέρβαρο, το κόστος του οποίου υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα. Το ποσόν επιβάρυνσης εμφανίζεται στην "εκτίμηση κόστους αποστολής".

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την εταιρεία Easy Mail και το δίκτυο συνεργατών ή με τη BOX NOW.

Διευκρινίζεται ρητά, ότι τo Novopharmacy.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό κατάστημα. Η φυσική μας έδρα ως σημείο εξυπηρέτησης και όχι παραλαβής των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Στο Novopharmacy.gr θα βρείτε παραφαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους κατασκευαστές και αντιπροσώπους σε ανταγωνιστικές τιμές. Λόγω του γεγονότος του μεγάλου όγκου προϊόντων και προμηθευτών είναι δυνατόν να εμφανιστούν αλλαγές τιμών, απότομη μείωση του stock των προϊόντων δικών μας και προμηθευτών μας ή λάθη στην εμφάνιση στο site του Novopharmacy.gr, ο
περιορισμός τον οποίων είναι βασικό μας μέλημα ωστόσο δεν μπορεί να είναι μηδενικός.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άρτια κατάσταση και εξακολουθεί να είναι εμπορεύσιμο.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (email) την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα email με τις πληροφορίες παράδοσης μέσω συνδέσμου (link)

Με τον σύνδεσμο αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας στο σύστημα εντοπισμού της Easy Mail ή της BOX NOW.