Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 55 97
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 35€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές Προϊόντων

Λόγω της φύσης των αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Το Novopharmacy.gr θέλοντας να περιορίσει τέτοιες καταστάσεις φροντίζει να παρουσιάζει τα προϊόντα του με πληρότητα περιγραφών. Έτσι δίνεται το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Ταυτόχρονα το τηλεφωνικό κέντρο καθώς και η επικοινωνία μέσω email δίνει επιπλέον έναν τρόπο ενημέρωσης για τα προϊόντα που παρουσιάζονται.

Όροι Επιστροφών

Θέλοντας ωστόσο να καλύψουμε ακόμη περισσότερο πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων σε συγκεκριμένες και μόνο περιπτώσεις. Οι περιπτώσεις είναι :

  • Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης.
  • Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Novopharmacy.gr
  • Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Novopharmacy.gr.
  • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το Novopharmacy.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων είτε επιστροφή χρημάτων.

Η Επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή χρημάτων εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στο τηλέφωνο μας 210 639 55 97  είτε μέσω email στο info@novopharmacy.gr

Ευπαθή προϊόντα

Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή ευπαθών προϊόντων, τροφίμων, προϊόντων που διατηρούνται σε ψυγείο, προϊόντων βρεφικού και παιδικού γάλατος καθώς και προϊόντων που έχουν παραγγελθεί σε μεγάλες ποσότητες ή δεν υπάρχουν στο site.

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Αποστολή προϊόντος:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Novopharmacy.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το Novopharmacy.gr και ο πελάτης θα λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επιστροφή μετρητών δεν γίνεται. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στο χώρο σας από την δική μας μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Αναιτιολόγητη υπαναχώρηση

Ο πελάτης έχει δικαίωμα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (info@novopharmacy.gr) την δήλωση υπαναχώρησής του. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται ο ίδιος να καλύψει το κόστος / δαπάνη επιστροφής του προϊόντος και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του ως άνω μηνύματός του ο πελάτης θα λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων είτε επιστροφή χρημάτων.

Η Επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή χρημάτων εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Για την έγκυρη υπαναχώρησή του πελάτη θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στο eshop μας χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω courier και σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα συνοδευτικά του έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο κλπ.).

Εφόσον το προϊόν ή τα προϊόντα προς επιστροφή, τηρούν  τα παραπάνω αναγραφόμενα κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε στο novopharmacy.gr για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, το novopharmacy.gr, διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την αίτηση επιστροφής.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων, βαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό της επιστροφής. Πριν από κάθε επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6395597 είτε μέσω e-mail στο info@novopharmacy.gr. Ο πελάτης διατηρεί την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στο novopharmacy.gr, καθώς ως παραλήπτης το novopharmacy.gr δεν δύναται να πραγματοποιήσει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική ή μεταφορική επιχείρηση.

Παρατηρήσεις :

Το Novopharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το Novopharmacy.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Επιστροφές Προϊόντων Με Box Now

Μπορείτε να στείλετε το προϊον σας μέσω της Box Now.

Η επιστροφή είναι δυνατή για οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής. Είτε παραλάβατε την αρχική σας παραγγελία με courier, είτε με την υπηρεσία Box Now, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Box Now ώστε να ολοκληρώσετε την αποστολή προς εμάς από την κοντινότερη θυρίδα σας.

Απλα πατηστε το παρακατω κουμπι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής.

 

Έναρξη επιστροφής με Box Now