Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 55 97
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 35€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Novopharmacy.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

1. Με αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για αποστολή στην Ελλάδα)
Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.

Κόστος αντικαταβολής 1.50€ .

Δωρεάν μεταφορικά και κόστος αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 100€ και έως 6kg για αποστολή στην Ελλάδα.

Για δέματα άνω των 6Kg προκύπτει κιλομετρικό υπέρβαρο, το κόστος του οποίου υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα. Το ποσόν επιβάρυνσης εμφανίζεται στην "εκτίμηση κόστους αποστολής".

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι :
 

Τράπεζα Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0053.79.0200832881
IBAN: GR2702600530000790200832881
Δικαιούχος: Φαρμακείο Αθηνάς Φράγκου κ Σια Ο.Ε

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5183063138547
IΒΑΝ: GR0401721830005183063138547
Δικαιούχος: Φαρμακείο Αθηνάς Φράγκου κ Σια Ο.Ε

Οι τυχόν επιβαρύνσεις για κινήσεις κεφαλαίων από τράπεζες ΠΛΗΝ της EUROBANK & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, επιβαρύνουν τον πελάτη και οι παραγγελίες σας μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι να καταβληθούν οι τυχόν αμοιβές της τράπεζας για κινήσεις κεφαλαίων.

Να επισημάνουμε πως σε περίοδο εκπτώσεων ή σε περιπτώσεις προσφορών η παραγγελία με τρόπο πληρωμής "τραπεζική κατάθεση" μπορεί να παραμείνει σε αναμονή (δηλαδή απλήρωτη) στο κατάστημα μας 2 εργάσιμες ημέρες.

3. Με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας


Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK EFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας ProxyPay3 της EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής / χρεωστικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Novopharmacy.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το Novopharmacy.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. Προσοχή για τα έξοδα συναλλαγής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, δεν ευθύνεται το Novopharmacy.gr αλλά η εκάστοτε τράπεζα και τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη

4. Μέσω της PayPal


Με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω της Paypal. Προσοχή για τα έξοδα συναλλαγής μέσω πληρωμής paypal δεν ευθύνεται το Novopharmacy.gr αλλά η εταιρεία paypal και τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη.